19 април, 2014

Радио

i

Сте решиле да започнете диета со лубеница? Тоа значи дека ќе треба да јадете лубеница постојано, во текот на целиот ден, па и ноќта. Диетата трае 5 дена и тоа е сосема доволно за да го исчистите телото од токсини, излишна вода, соли, килограми и други проблеми.

Ќе треба да јадете лубеница деноноќно, ако сакате да ослабнете. Еден килограм лубеница за секои 10 килограми од вашата телесна маса, што значи ако имате 60 килограми имате потреба од 6 килограми лубеница дневно, а ако сте 85 килограми треба да изедете 8,5 кг за 24 часа.

Оброците треба сами да си ги распределите како на вас ви одговара. Освен тоа дозволено е само: парче пилешко или риба(печени) за ручек, чаша кисело млеко за вечера, а наутро две варени јајца. Може да додадете и свежи сезонски салати по потреба.

Лубеницата има само 28ккал на 100 грама.

Остави коментар

Почетна // живот // Исхрана // Диета со лубеница – 4 килограми за 5 дена
Горе