25 јануари, 2017

Радио

Струшки прдешки

5 јануари, 2012, Нема коментари
Зш ми велат како Струга немат друга а и да имат чуму ти е? Морат она охриѓанишчана да љубоморет на нас! Ами аку сме поубај- аку, ако сме подобри- аку, ама ги нервирет најпојќе...

Струмички момички и алкохоло :)))

5 јануари, 2012, 1 Коментар
За пијанка не треба повод, ни па празници. Тава е Македонија бе чувеци, се пии, се лока и за делник и за празник. Ни тее маленко, ни тее гулемо,  ни тее маж, ни тее...
Почетна // Категорија "КАЛАБАЛАК" (Page 86)
Горе