25 јануари, 2017

Радио

За да бидете тренди мора да го направите и ова

31 октомври, 2010, Нема коментари
Најновиот тренд ги наполни забните ординации во Велика Британија. Забниот јаз, кој порано беше маана, кој го корегираа за да ја добијат холивудската насмевка од соништата сега е најголемиот тренд. Стручњаците тоа го објаснуваат...

Сите во кожени ракавици оваа есен – зима

27 септември, 2010, Нема коментари
Правилата за носење ракавици оваа сезона есен – зима 2010/2011 се едноставни, држете се до меката кожа и велур, истите да бидат што повисоки до лактот и експериментирајте со сите бои.
Почетна // живот // Категорија "мода" (Page 100)
Горе