15 јули, 2020

Евроамбасадорот Ерван Фуере смета дека битката меѓу Уставниот суд го руши имиџот на Република Македонија како земја со кандидатски статус за членство во Европската унија. Тој не сакаше да ги коментира настаните околу лустрацијата и порача земјата да се концентрира на приоритетите на државата.

Остави коментар

Почетна // Top Story // свет // Нападите врз Уставен лоши за имиџот на државата
Горе