28 февруари, 2020

Радио

Постојат неколку работи во животот кои кои сигурно веќе ги знаете и сте ги научиле, но ви се чини дека некогаш ги заборавате, бидејќи ретко кој ве потсетува на нив. Илустраторор Алекс од Барселона воведе ваков тип на изјави, преку слатки и смешни илустрации.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // ”Работи кои никој не ви ги кажал” – илустрации
Горе