24 февруари, 2020

Радио

Во саботата попладне во Белград, слетал познатиот актер John Cusack, заради снимањето на филмот “Гавранот”. Филмот зборува за последните денови од животот на Едгар Алан По, каде John Cusack ја има главната улога. Филмот започна со снимање оваа есен, во Будимпешта. Освен John во овој филм учествуваат и Alicie Eve, Luke Evans и Oliver Jackson-Cohen.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // John Cusack во Белград
Горе