10 април, 2020

Радио

Бил Козби во своето шоу маестрално го долови чуството да си на забар. Лекарот ти зборува работи кои апсолутно не те интересираат, а ти тонеш се препотуваш во столчето и едвај чекаш да му ја киднеш од ординација.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Како е на забар?
Горе