15 јули, 2020

Сузан Бојл би сакала да сними дует со Ријана. Со цел подобро да се вклопи со пејачката од Барбадос, Сузан дури е подготвена да ја смени бојата на својата коса, за да се приближи кон стилот на Ријана. Сузан е свесена дека тие две се конкуренти една на друга но, верува дека заедничката песна позитивно ќе влијае на нивната кариера. Инаку, Сузан е позната од моментот на победа на ангискиот Идол.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Шоубиз // Каков пар, Сузан и Ријана во дует?
Горе