14 август, 2020

Новинарот од CNN, Купер Андерсон признал дека Лејди Гага успеала да го опие во текот на неговото работно време. Тој ја интервјуирал контроверзната пејачка во еден паб, каде бил убеден да испие две чаши виски. Вообичаено, новинарот не пиел алкохол така што тие две чаши испиени во текот на еден час биле доволни тој да се опие. Морал да го прекине интервјуто, бидејќи не бил способен да продолжи со работа.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Шоубиз // Лејди Гага успеала да го опие новинарот на CNN, Купер Андерсон
Горе