29 февруари, 2020

Радио

Во филмот “The Avengers” според истоимениот Маварелов стрип за суперхеројот, Хулк ќе го игра Mark Ruffalo. За разлика од предходните модерни филмски екранизации, глумецот ќе го игра и ликот на Брус Банер, но и неговата зелена варијанта Хулк, кој во претходните филмови беше прикажуван во CGI технологија.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Марк Рафало новиот Hulk
Горе