24 февруари, 2020

Радио

Организацискиот тим на Оскар, ги обајви новите вести за тоа кои ќе бидат домаќини на 83-то доделување на Оскари. Манифестацијата ќе се оддржи на 27 фебруари 2011 година. Водители ќе бидат Ен Хатавеј и Џејмс Франко. Да се надеваме дека на доделувањето ќе го покажат целиот свој талент и ќе го забавуваат светот . Ние сме среќни што Ен и Џејмс се дел од креативниот тим на Оскар, изјавиле од продукцијата.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Објавени се имињата на водителите на Оскар
Горе