20 февруари, 2020

Радио

Во ова видео ќе видите еден умен папагал, еден дечко кој најверојатно немал попаметна работа и гарант си ги искинал нервите за сето ова да изгледа вака на клипов. Но, сериозно ова не го можат поголем дел од кучињата. 🙂

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Што ти значи тренинг
Горе