18 јануари, 2020

Радио

Холивудскиот актер планира да се појави во реално шоу со својата жена Кејти Холм и нивната ќерка Сури. Тој имал своја колекција на снимки од своето семејство кое постојано ги снимал и сака да ги искористи истите во реалити шоу, инспириран од Озборн фамилијата. Едноставно сакал да и покаже на јавноста како се живее во нивното семејство, кое ги прави секојдневните работи како сите останати и дека нивниот животен стил не е толку чуден бидејќи се врзани со контроверзната скинетологија.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Том Круз спремен за реалити шоу
Горе