24 февруари, 2020

Радио

Овој судија е принуден да бега од целиот фудбалски тим, откако веројатно несакајќи го удри играчот којшто го исфрли од игра. Фудбалот во Бразил не е шега.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Трчај, колку можеш че се спасеш :)
Горе