28 февруари, 2020

Радио

Четириесет и пет годишната актерка ги открила тајните за совршено тело и тие вклучуваат стомачен танц, вртење хулахоп и секс. Таа вели дека не само што е добро за одржување на телото, туку дека стомачниот танц бил добар за репродуктивните органи на жената, а хулахопот и сексот се еден вид на игра за неа. Денот го започнувала со една чашка топла вода со лимон и високо протеинска закуска.

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Тајните на Мариса Томеи за секси тело
Горе