2 април, 2020

Радио

Доколу вашиот партнер е под стрес напавете нешто за да го опуштите. Кога сте под стрес, тогаш наутро звукот на алармот не е нешто што сакате да ве разбуди. Затоа, тргнете од себе и направете денот да му почне убаво. Разбудете го пред алармот, нежно со бакнежи и утринско кафе. Измасирајте му ги стапалата. Пред да преминете на главното дозволете му да ужива во релаксирачка масажа. Или пак навечер, направете го неговото омилено јадење, па пуштете му го омилениот филм. Направете нешто да види дека сепак има некој што се грижи за него, а тој некој сте токму вие.

Остави коментар

Почетна // живот // здравје // Опуштете го
Горе