„Мис совршенство“ – перфектната жена низ погледот на мажите

9 ноември, 20111
1

Слаба и стегната, спремна за секс 24/7, домаќинка за пример, добра мајка…дали воопшто мажите знаат што сакаат од една жена?

Во Англија беше спроведено истражување во кое беа анкетирани 3000 мажи, на темата каква е според нив идеалната жена.

75% од мажите сакаат нивната жена да се грижи за својата тежина и да го запази стегнатото тело. Освен тоа мечтата на речиси сите анкетирани е жената да печали добро, дури повеќе од нив, но истовремено да биде дома со децата, да го одржува домот во ред, да е насмевната, спокојна и полна со разбирање.

91% сакаат жената да биде спремна за секс по секое време од денот и на секое место, да умее да се приготви за излегување само за 10 минути и да има раскошни долги коси.

Што се однесува на интелектуалниот развој на жената, многу мал процент од мажите се интересираат за тоа. За нив било поважно таа да е насмевната и со добро чувство за хумор.

 

One comment

  • Eva

    9 ноември, 2011 at 19:41

    Реченицата “Што се однесува на интелектуалниот развој на жената, многу мал процент од мажите се интересираат за тоа.” е во тотална контрадикција со “Освен тоа мечтата на речиси сите анкетирани е жената да печали добро, дури повеќе од нив,…” Не знам некоја ниско интелектуална професија која носи добра печалба…можеби мажите знаат 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş