Махараџа експрес, најскапиот “дворец” на тркала

24 октомври, 20110
9

Махараџа експрес е најлуксузниот и најскапиот воз во Индија. Тој е предназначен за богати туристи кои се спремни да платат цена на билетот од 800 до 2500 долари. Во замена на тоа ќе се чувствуваат како вистински махараџи за време на патувањето.

Гостите можат да избираат помеѓу 20 луксузни кабини, 22 апартмани и претседателски апартман чија должина изнесува 22 метри. Секој вагон е проектиран со цел да ве пренесе во едно друго време и да го почувствувате раскошот и стилот на живеење на соодветниот махараџа.

Луксузна кабина би ве чинела 6500 долари а ќе платите 20 000 за претседателскиот апартман. Патувањето трае 7 дена при што се посетуваат најубавите места во Индија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi