Playboy мисиците за 1978 година

22 август, 20110
playboy78-naslovna

1. Јануари – Debra Jensen, родена во Калифорнија, американски модел.

Debra Jensen

2. Февруари – Janis Schmitt, родена во Сент Луис, Мисури, американски модел и актерка. Таа работела и како зајачица во клубот на Плејбој во Сент Луис.

Janis Schmitt

3. Март – Christina Smith, родена во Мајми, Флорида, американски модел.

Christina Smith

4. Април – Pamela Jean Bryant, родена во Индианаполис, Индијана, американски модел и актерка.

Pamela Jean Bryant

5. Мај – Kathryn Morrison, родена во Калифорнија, американски модел.

Kathryn Morrison

6. Јуни – Gail Stanton, родена во Мемфис, Тенеси, американски модел и актерка.

Gail Stanton

7. Јули – Karen Elaine Morton, родена во Калифорнија. Таа имала неколку мали улоги во филмови, а потоа заминала во Европа да гради кариера како модел.

Karen Elaine Morton

8. Август – Vicki Witt, родена 1959 година, американски модел.

Vicki Witt

9. Септември – Rosanne Katon, родена 1954 гопдина, американски модел, актерка, комичарка.

Rosanne Katon

10. Октомври – Marcy Hanson, родена во Тексас, американски модел и актерка.

Marcy Hanson

11. Ноември – Monique St. Pierre, родена 1953 година, германско-американски модел и актерка. Таа е родена во Германија, а знаела повеќе светски јазици. Пред да се појави во Плејбој таа била познат модел.

Monique St. Pierre

12. Декември – Janet Quist, родена во Остин, Тексас, американски модел и актерка.

Janet Quist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit