20 октомври, 2019

Радио

Во Кувајт почна изградбата на еден од најмодерните аеродроми во светот… Судејќи по фотографиите, можеме да замислиме како целиот комплекс на крајот ќе изгледа…

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Неверојатен аеродром во Кувајт!
Горе