24 февруари, 2020

Радио

Кога ќе дознаете дека несигурните луѓе се попривлечни за врска, сигурно ќе бидете изненадени! Многу истражувачи и експерти, кога станува збор за љубовни врски, откриле врз основа на истражувања, дека жените и мажите кои не се толку сигурни во себе и она што тие сакаат, се многу повеќе посакувани за врска! Неверојатно, но тоа е така. Најголемата причина за ова размислување е дека многу мажи и жени веруваат дека луѓето со голема самоконтрола често се арогантни и умислени, и често се одбивни особи! Звучи стереотипно, затоа што постојат многу луѓе кои се уверени во целост, но притоа се без комплекси, а не на сите арогантни, згора на тоа, се многу убави и пријателски расположени! Но, сепак истражувањата докажале дека несигурните во себе, или оние кои барем така изгледаат се многу попосакувани од оние кои изгледаат многу самоуверено.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Несигурните луѓе се повеќе посакувани за врска
Горе