24 февруари, 2020

Радио

Лејди Гага една од најсликаните луѓе на светов изгледа не и е доста од камери па реши да дизајнира очила за сонце со вградена камера. Компанијата “Polaroid” во која Гага е дизајнер и креативен менаџер ги произведе најновите очила. Се очекува овие очила да се многу продаван производ, со оглед на тоа дека таа има многу големо влијание врз трендот во јавноста но, и врз нејзините колеги.

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Лејди Гага дизајнира очила за сонце со вградена камера
Горе