Дневна НЛО активност над Веинскот, Њујорк

26 март, 2012
1

Погледнете го ова видео со неидентификуван летечки објект, кој леташе на Веин скот во Њујорк во саботата на 24-ти март.

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MOdi3Sfgg1o