22 февруари, 2020

Радио

Кумановец ќе одговора за “производство и дистрибуција на детска порнографија“ бидејќи  тајно го снимил сексуалниот однос со малолетничка и го покажал да други лица.
Од кумановската полиција информираат дека 27-годишниот М.Д. во јуни по поставувањето на дигитален фотоапарат во својот дом ја викал својата 16 годишна девојка и сограѓанка  на гости.
Тој тајно го снимил нивниот сексуален однос, а од кога малолетничката ја прекинала врската, снимениот материјал М.Д. го покажал на две малолетни лица.
Против него полицијата ќе поднесе соодветна кривична пријава.

Остави коментар

Почетна // вести // македонија // Кумановeц се снимал за време на сексот со малолетничка, а потоа се пофалил…
Горе