Карлеуша повеќе открива отколку што сокрива! :))))

31 јануари, 2012
JK

Ни хрватите не останаа имуни на фотографијата која Јелена Карлеуша ја поставила на својот Facebook профил, па  и посветиле текст во кој велат дека пејачката “повеќе открива отколку што покрива”…

-Јелена Карлеуша е позната по својот провокативен стил во кој се е извадено на “мегдан”. На својот Facebook профил редовно објавува нови фотографии од снимање на спотови, од концерти, зимовање, излегување како и сите останати настани на кои ги посетува.

И само што беше објавен овој напис, Јелена Карлеуша го оправда. На споменатата социјална мрежа поставила најнова фотографија во ново секси и кратко капутче. Модната ревија на ЈК на Facebook продолжува…