19 октомври, 2019

Радио

Најновата Бонд-девојка, француската секс бомба Марло Берени, направи жешка фотосесија за GQ. Со популарниот таен агент, кого го игра Даниел Крег, Берени глуми во 23-то продолжение на филмата сага Џејмс Бонд. Ова француска убавица и модел потсетува на прекрасната Моника Белучи.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Најновата Бонд-девојка….секс бомба :)))
Горе