Преубавиот Нов Зеланд

20 август, 2013
3

Издвоено право од филмската сцена, или од книга со совршена сценографија, Нов Зеланд е навистина прекрасна дестинација…

 

Ова е место каде автобусите и возовите доаѓаат на време, патиштата се во добра состојба, банкоматите се насекаде околу вас, храната ќе ве воодушеви. Тука нема змии, а единствениот отровен пајак ќе биде среќа ако го видите. Ова е место каде можете да се одморите и навистина да уживате во својот одмор.

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND

 

PREDSTAVLJAMO NOVI ZELAND