25 септември, 2017

Радио

Српскиот тенисер направил фотографија која многу наликува на познатото филмско остварување Карате Кид.

Во моментите на залез на сонцето тој сакал да направи одлична фотографија и да ја сподели со милионските навивачи.Овој пат, многу луѓе помислиле дека неговиот “мајагери” скок е одлична копија на познат кадар од филмот.

“Поздрав од нашиот одмор”- пишал под фотографијата Новак.

Novak-Djokovic-Karate-Kid

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Фотка на денот: Карате кид Новак Џоковиќ
Горе