22 февруари, 2020

Радио

Драги Пријатели, пред извесно време на нашиот 18 месечен син Марин му беше дијагностицирана Акутна Лимфоцитна Леукемија тип Т која брзо напредува и потребно е итно лекување. Ве замолуваме доколку сте во можност да ни помогнете со ваши донации на отворените жиро сметки.

Благодариме!

Броевите за донации за Марин:
077 – 143 – 077 – Вип
070 – 143 – 102 – Т мобиле

Ви благодарам!

Девизна сметка за сите во странство:
IBAN Code: MK07210501614798334

Благодарам што ни помагате и разбирате…

mmmmmmarin newm1 new

 

 

 

 

Остави коментар

Почетна // вести // Апел за помош на малиот МАРИН!
Горе