13 август, 2020

Источна Европа крие многу тајни: некои се поврзани со разводот на Владимир Путин, некои се поврзани за луѓе кои го спасиле светот, а никој не слушнал за нив, а некои се мистериозни чуда на природата.

Едно од тие чуда секако е овој вртлок во Летонија, во градот Двиете, кој голта се пред себе и над себе, а никој не знае како се појавил и каде води. Можеби во самата утроба на Земјата. Толку е гладен што секако изгледа како да е тоа финална дестинација.

Иначе експертите потврдиле дека видео снимката е сосема автентична.

Погледнете го видеото:

 

  1. Branko

    Koj eksperti potvrdilie?

    Milcin i Frckovski li ?

Остави коментар

Почетна // Top Story // Ужасно: Вртлок кој ќе го проголта светот!
Горе