20 октомври, 2017

Радио

Пејачката која често се наоѓа на листата со најлошо облечени ѕвезди тукушто ја лансираше својата прва колекција накит.

Колекцијата е наречена  “Ke$ha Rose by Charles Albert”  и во која преовладуваат черепи, заби и ружи, но најголемо внимание привлекоа парчињата со мотивот – пенис.

Киша очигледно мисли дека е сосема нормално пенис да се носи на прст, на рака, на уво и врат па затоа и направила цела колекција со истиот мотив.

Но не мисли само таа така, ланчето со пенис е веќе распродадено!

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Златни пениси насекаде: Киша покажа невкус и како дизајнер
Горе