Три различни стилови фризура за забава

31 октомври, 2014
Три различни стилови фризура за забава

Скоро секој викенд сте излезени и секогаш сакате да изгледате модерно и со убава фризура. Затоа ви предлагаме неколку фризури со кои ќе се чувствувате убаво, во тренд, моќни и згодни.