4 јуни, 2020

Ова е едноставен тест, но она што ќе се случи на крајот ќе ве шокира! Една од оние работи кои тешко се објаснуваат, но е апсолутно фасцинантна.
Не запишувајте ништо и не користете калкулатор.
Почнуваме…

15 + 6

3 +56

89 + 2

12 + 53

75 + 26

25 + 52

63 + 32

Знаеме, не е лесно да се пресметува, но издржете уште малку…
123 + 5
Сега брзо! Замислете некоја боја и алат!
Спуштете се уште малку подолу…
Уште малку…
Помисливте на црвен чекан нели?
98% од луѓето замислиле црвен чекан додека ја правеле оваа вежба!
Ако тоа не е ваш одговор, тогаш вие сте дел од оние 2% кои имаат различен и специјален мозок…

 

Остави коментар

Почетна // Our Story // Проверете дали сте дел од оние 2% кои имаат различен мозок од остатокот на човештвото!
Горе