25 септември, 2017

Радио

Лаврим Мухаџери од Косово со апел до сите Албанци, да се вклучат во бунтот на Сиријската опозиција. Не сме сигурни колку Македонски Албанци војуваат во Сирија, но повеќе од сигурни сме дека многу Косовски Албанци, од за нас непознати причини, ги ризикуваат во Сирија своите животи. Погледнете го екслузивното видео направено на фронтот против режимот на Асад.

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Албанец од Косово, лидер на Сириските бунтовници
Горе