25 септември, 2017

Радио

На фотографиите е прикажано како куќите, кафулињата, парковите, улиците…изгледале пред и по поплавите.

prepotoa3-423x630 (1)

predpota5-464x630 (1)

pred11-420x630predpotoa7-473x630

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Пред и по поплавите во БиХ!
Горе