22 февруари, 2020

Радио

Дрифтањето станува се популарно и кај нас. Возачот на овој автомобил не само што дрифташе, туку и си поигруваше со полицијата во Тетово.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ow36TGf5zlI

Остави коментар

Почетна // вести // македонија // GTA во живо и тоа од Тетово! (видео)
Горе