20 октомври, 2017

Радио

По четири децении криење, Марк Хјуз одлучил да стане женско. Марк кој работел како мијач на прозори го оставил својот стар живот и шестте деца за да стане Еби Грејс.

Еби Грејс изгледа како жена која ужива во животот, но нејзиниот сегашен живот скапо го платила. Одлуката за промена на полот ја чинело бракот, домот и семејството. Таа уште како мала знаела дека е различна. Тогаш се молела секогаш следното утро да се разбуди како девојче.

Еби нема поддершка од фамилијата и двете ќерки повеќе не разговараат со неа. Сепак таа тврди дека никогаш не била посреќна. Таа секој ден плаче поради своите деца и дека не ги видела цела година.

Нејзините помали деца, од три пет и седум години и понатаму имаат желба да ја имаат во својот живот, меѓутопа постарите две ќерки од 16 и 18 години одбиваат секаков контакт со неа.

Остави коментар

Почетна // вести // свет // Направил 6 деца, потоа ја оставил жената и го променил полот
Горе