28 мај, 2020

Интересна илузија!

Треба да гледате во четирите точки во средината на оваа слика околу 30 секунди.

Opticka

После тоа насочете го погледот кон празен ѕид и почнете да трепкате со очите. Што гледате?

По правило треба да ви се појави маж со брада, кој всушност се наоѓа на оваа фотографија, само што црната и белата боја се инвертирани.

Интересно, нели?

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Интересно // Илузија: Дали после 30 секунди ви се појавува лик на маж со брада?
Горе