Погледнете како реагираат полицајците кога им се нуди дрога! :) (видео)

28 февруари, 2014
Погледнете како реагираат полицајците кога им се нуди дрога! :) (видео)

Скриените камери се голем хит на YouTube, а токму такво видео направија момците од ModelPranksters TV. Дејството се случува во Њујорк каде ги прашуваат полицајците што да прават со дрогата која наводно ја пронашле на улица.

Реакциите на полицајците се навистина интересни, а како се одвиваше целата ситуација можете да погледнете во следното видео:

httpv://www.youtube.com/watch?v=5mgNWBYg_es#t=0