Cold Play со нова песна го најавува албумот “Ghost Stories”

30 април, 2014
Cold Play со нова песна го најавува албумот “Ghost Stories”

Cold Play пред да го издаде веќе долго очекуваниот албум, објавува втора песна со која сака да го најави.

Истата е далеку поразлична од претходните албуми. Во поголем дел од песната преовладува електронски стил. Момците пробале да му парираат на Дејвид Гета. Иако сакаат да се меланхонични, искуството во електронската музика си го прави своето.

Интересно, но ќе се чека албумот пред да се даде официјална оценка за новиоте Cold Play!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=zp7NtW_hKJI