Каде ќе и оди душата: Северина не му дава на Милан да го види детето за роденден!

18 февруари, 2014
16

Хрватската пејачка Северина му забранила на Милан Поповиќ да ужива со малиот Александар, на неговиот втор роденден. Иако роденденот на детето не се паѓа за викенд, кога единствено му е дозволено да го гледа, Милан сепак се надевал дека пејачката ќе попушти.

Без никаква причина Северина го осудила детето да го помине најубавиот ден без татко.

Милан најмногу на светот би сакал да помине барем неколку часа со детето за неговиот роденден. Таа често му го ускратува правото да го гледа детето и за празници, а камоли да направи отстапка – изјавил потпаролот на Поповиќ.