19 октомври, 2019

Радио

Викторија Бекам која ужива во позитивните коментари на сметка на својата нова модна колекција изјавила дека секое утро е будна во 6 часот за да истрча барем 4 милји.

Модната дизајнерка изјавила дека воопшто не ги депилира нозете и тоа благодарение на нејзината пријателка Ева Лонгорија кој ја наговорила да ги отстрани влакната ласерки.

Тоа е нешто неверојатно. Тоа беше еден од најдобрите совети што ми го даде Ева – изјавила сопругата на Дејвид Бекам (38).

Исто така објаснила дека го сака животот во Лос Анџелес и додала дека шесте години кои таму ги поминала со семејството се најубавиот период од нејзиниот живот.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Викторија Бекам: Не ги депилирам нозете!
Горе