Кога една мајка ќе ја сретне жената во која чука донираното срце на нејзината ќерка

31 март, 2015
Кога една мајка ќе ја сретне жената во која чука донираното срце на нејзината ќерка

Едно од најтрогателните видеа кои се некогаш снимени. Тајлор Сторч загинала во несреќа на скијање. По нејзината смрт ги донираат органите. Ова е видео во кое нејзината мајка ќе ги чуе отчукувањата на нејзиното срце но во телото на друга жена.

https://www.youtube.com/watch?v=5NsncrD6Q8c