Видео од глув маж, кој дознава дека неговата сакана сопруга е бремена ќе ве исполни со емоции

31 декември, 2015
Видео од глув маж, кој дознава дека неговата сакана сопруга е бремена ќе ве исполни со емоции

Кога Британи ја дознала среќната вест, сакала што побрзо да го израдува својот сопруг Дејвид. Така, таа дошла до идејата да подготви кеса со мали подароци кои посочуваат до големото изненадување.

Во видеото, Дејвид најпрво открива два подароци – чоколадо и пиво, а потоа следуваат завиткани два позитивни тестови за бременост.

Емотивната реакција на идниот татко нема да ве остави рамнодушни.

https://www.youtube.com/watch?v=nOGLG0FkN9Y