24 февруари, 2017

Радио

Во приземна куќа живееле црвен човек, црвена мачка, црвена риба.

Во куќата имало црвен компјутер, црвена маса, црвен телефон, црвено купатило – се` било во црвена боја!

Прашањето гласи: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?

 

 1. KristinA

  Nitu pak crven covek 🙂

 2. KristinA

  Ne postoi crvena macka

 3. Zosto mojot odgovor ne e objaven? Ili tocnite odgovori ne gi objavuvate ?

 4. Kukata e prizemna, nema vtor kat.

 5. miranda

  crvena posto kukata bila prizemna a vo nea bilo sve crveno 🙂

 6. miranda

  Crvena a mozno e i sina

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Ако ја решите оваа загатка, имате моќен мозок: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?
Горе