2 април, 2020

Радио

Не е се онака како што изгледа. Оптичките илузии често знаат да не залажат и да не го гледаме она што всушност се наоѓа на сликата.

Добро погледнете ја оваа илузија и обидете се да ги видите круговите на неа!

Ги има 16…

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Гледате ли кругови на оваа слика?!
Горе