28 мај, 2020

На социјалните мрежи со денови се шири една слика, поточно загатка. Ако можете да забележите мајка со дете во наредните 10 секунди, имате подобар вид од повеќето луѓе…

  1. Ljiljana

    Ako ste na tel zavrtete go kje gk vidite 🙂

  2. olivera

    treba da ja navednete glavata na levo i ke vidite majka gore so dvete spoeni race i dete dolu vo istata polozba

Остави коментар

Почетна // Our Story // Повеќето се откажуваат многу брзо: Можете ли да пронајдете мајка и дете на сликата?
Горе