21 март, 2019

Радио

Наизглед идентичните слики се разликуваат во 5 ситни детали. Обидете се да ги најдете и напишете во коментари на…дали успеавте?

 1. suzana

  sonceto na zidot,dvete tocki na pernicata,gakite na krevetot, opaskata na kuceto i na policata prodolzetokot daskite,

 2. Lence

  Opaskata na kuceto,gakite na krevetot,sonceto na zidot,dve tocki na pernicata,ukrasot na zidot od desno mu fali dve stalki

 3. Paskata na kuceto tockata na pernicata gastite na zidot crveniot ukras i policata na zidot goga ja gledas od desnata strana i pali dve crticki

 4. lazar

  opaskata na kuceto, 2 tocki na pernicata, visakot,gakickite,sonceto na zidot.

 5. Sandra

  prodolzetokot na policata,gakickite na krevetot,viseckiot amblem,dvete tocki na pernicata i opaskata na kuceto

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Пронајдете 5 разлики: Кога ќе најдете 4, ќе помислите дека ви тргнало…
Горе