СЛИКИ кои буквално ќе ви го разнесат мозокот!

30 јуни, 2015
13

Канадскиот уметник Роберт Гонсалвес е крал за оптички илузии. Тој комбинира две слики на еден неверојатен начин.

Комбинирајќи две различни приказни во една, вашиот мозок е приморан да ја укине линијата или преградата меѓу двете слики и константно ве префрлува од една на друга.

Уживајте…