Исфрлувањето на Горанчо и реакциите на останатите 11 натпреварувачи ‪на НИА

11 ноември, 20150
Исфрлувањето на Горанчо и реакциите на останатите 11 натпреварувачи ‪на НИА

Вчера вечер имавме можност за последен пат да ги видиме натпреварувачите од вилата НИА во полн состав. Горанчо беше првиот од дванаесете натпреварувачи кој мораше да ја напушти вилата НИА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber